Påmelding til parti

Generelt
For å kunne melde på til partier må barnet ha et medlemskap i foreningen. Informasjon om innmelding finner dere under fanen Bli medlem. Har barnet allerede medlemskap logger du inn i IMS Medlem. NIF har lagd en brukerveiledning for påmelding og en brukermanual for medlemmer

Kort beskrivelse: Når barnet er logget inn går dere til Parti nede til venstre i menyen. (Problemer med brukernavn og passord håndteres av Idrettens support, support@idrettsforbundet.no eller 21 02 90 00.) I partioversikten vises de partiene som passer til barnets aldersgruppe og kjønn og dere kan legge ønsket parti i handlekurven. Er det ledig plass og partiet har startet kan dere velg å betale med bank- eller kreditkort, men dere kan få faktura på e-post ved å velge "Kjøp nå og betal senere". Er partiet fullt blir barnet automatisk plassert på venteliste og dere får ikke faktura før barnet får plass på partiet. Har partiet ikke startet kan dere ikke betale med kort men får faktura på e-post etter oppstart. 

Hvert parti har en egen bokstavID til høyre på partiet i timeplanen. I systemet ligger årstall og semester foran, for eks. 20H-A (År 2020 Høstsemester Parti A). Vær nøye med hvilket parti dere velger siden det er flere partier for samme aldersgruppe. Foreningen har stor pågang på partiene og kan ikke flytte deltakere til partier som er fulle.

Alle deltakere må betale partiavgift, per semester og parti, i tillegg til medlemskontingent per kalenderår, se under fanen Priser.

Påmelding til nytt skoleår
Aktive deltakere på vårsemesteret føregående skoleår har fortinn til partier på høstsemesteret. Påmelding for aktive starter som regel opp rett etter skolestart i august. Alle som ønsker å fortsette må melde seg på ønsket parti. Ingen flyttes over automatisk. Etter noen dager åpner påmeldingen for de som ikke har vært deltakere på vårsemesteret.

Det er ingen ny påmeldingsfrist til vårens partier men den skjer fortløpende. Trives barnet deres med turn og vil fortsette på samme parti som på høstsemesteret, trenger dere ikke å foreta dere noe. Alle deltakere på høstens partier vil automatisk bli overført til samme parti for vårsemesteret.

Foresatte til barn, som av ulike årsaker ikke ønsker å fortsette, gi beskjed innen 1. desember til adm@sivgym.no. Det er ikke nok å gi beskjed til trenerne. Dette gjelder også dersom barnet ønsker å bytte parti. Vi vil tilstrebe å gi alle plass på det parti de ønsker men bytte av parti forutsetter at det er ledig plass på ønsket parti.

Ventelister
Ved åpning for påmelding til høstens partier opprettes ventelister etter hvert som partiene blir fulle. Ventelistene er aktive frem til uke 10 året etter. Deretter tar vi ikke opp nye deltakere på partiene og de som ønsker å delta på turn må vente til høsten.