Bli medlem i Siv gymnastikkforening

Innmelding
Barn som ønsker å begynne på turnpartiene våre må være medlem av Siv gymnastikkforening.

Siv gymnastikkforening benytter Norges Idrettsforbund sin løsning for medlemsadministrasjon - Idrettens medlemssystem, IMS. Ønsker du å melde inn ditt barn i foreningen går du til Innmeldingsside NIF. NIF har lagd Brukerveiledning innmelding for medlemmer. Har barnet bruker til MinIdrett fra før er det den samme. Problemer med brukernavn og passord håndteres av Idrettens support, support@idrettsforbundet.no eller 21 02 90 00.

Kort beskrivelse: Barnet registreres i foreningen. For å få tilgang til partier må dere kjøpe medlemskap. Det er mulig å betale med bank- eller kreditkort men dere kan få faktura på e-post ved å velge "Kjøp nå og betal senere". Faktura er en fordel dersom det er usikker om det er plasser ledig på partiet dere ønsker. Nå kan det være at systemet må tenke litt, evt. kan dere logge ut og logge inn litt senere. I menyen skal dere finne Parti nede til venstre. Der vil dere finne partier som er tilgjengelige for barnets aldersgruppe og kjønn og kan legge ønsket parti i handlekurven.  

Medlemskontingenten er kr. 300,- per kalenderår uansett når på året innmelding skjer. 

Utmelding
Medlemskapet kan sies opp ved å logge inn i IMS Medlem og kansellere medlemskontingenten, eller sende en e-post til adm@sivgym.no.